Toppmötet svt

Toppmötet | SVT Play

Sveriges förre utrikesminister och vice generalsekreterare för FN Jan Eliasson möter några av de senaste decenniernas mest inflytelserika makthavare.

Sveriges förre utrikesminister och vice generalsekreterare för FN Jan Eliasson möter några av de senaste decenniernas mest inflytelserika makthavare. Programmet sändes 2017.

EU-toppmötet – SVT Nyheter

EU-toppmötet · Merkel: ”Kanske inte lyckas komma överens” · Juncker hyllar Göteborg efter EU-toppmötet · EU-toppmötet halverade trafiken på E6:an · Polisernas ilska …

Magdalena Andersson efter toppmötet i natt: ”Aldrig varit med …

Magdalena Andersson efter toppmötet i natt: ”Aldrig varit med om liknande” | SVT Nyheter

25 feb. 2022 — Det var en märkbart nedstämd Magdalena Andersson som mötte pressen efter toppmötet i Bryssel i natt. EU riktar nu ytterligare sanktionspaket …

Det var en märkbart nedstämd Magdalena Andersson som mötte pressen efter toppmötet i Bryssel i natt. EU riktar nu ytterligare sanktionspaket mot Ryssland.– Sanktionerna kommer riktas mot finanssektorn, energi- och transportsektorn. Vi stoppar också export av viktig teknologi, säger Sveriges statsminister Magdalena Andersson (S).

EU efter toppmötet i Bryssel: Gränserna måste skötas

EU efter toppmötet i Bryssel: Gränserna måste skötas | SVT Nyheter

10 feb. 2023 — Trots 16 timmars toppmöte i Bryssel räckte inte tiden till för EU-ledarna skulle hinna tala färdigt om migrationen. Nu får Sverige hemläxa.

Trots 16 timmars toppmöte i Bryssel räckte inte tiden till för EU-ledarna skulle hinna tala färdigt om migrationen. Nu får Sverige hemläxa.– Det här är frågor där det finns väl kända skillnader, säger statsminister Ulf Kristersson (M).

Petra Nieminen hjälte i toppmötet – Luleås fina hemmasvit intakt

Petra Nieminen hjälte i toppmötet – Luleås fina hemmasvit intakt | SVT Sport

för 4 dagar sedan — Luleå är fortsatt obesegrat på hemmaplan i SDHL. Serieledaren vann toppmötet mot Djurgården med 4–3 efter att Petra Nieminen avgjort i …

Luleå är fortsatt obesegrat på hemmaplan i SDHL. Serieledaren vann toppmötet mot Djurgården med 4–3 efter att Petra Nieminen avgjort i straffläggningen.

Oskarshamn vann stort i toppmötet – tog femte raka | SVT Sport

för 13 timmar sedan — Oskarshamn är SHL:s formstarkaste lag, i kväll kom femte raka segern när man besegrade Leksand med 5–1.

Oskarshamn är SHL:s formstarkaste lag, i kväll kom femte raka segern när man besegrade Leksand med 5–1.– Vi har spetsen och självförtroendet, säger Oskarshamns tränare Martin Filander till C More.

Allt du behöver veta om toppmötet – SVT Nyheter

Allt du behöver veta om toppmötet | SVT Nyheter

16 nov. 2017 — Lite längre svaret: Mötet är ett informellt toppmöte, och på sådana tas inga lagligt bindande beslut. Istället enas ledarna om målsättningarna, …

Toppmötet i Göteborg innebär chans till en fjäder i hatten för Stefan Löfven och tillfälle för franske presidenten att plocka poäng på hemmaplan. Men vad betyder det för oss andra? SVT:s EU-reporter Rolf Fredriksson förklarar.

Natotoppmötet i Madrid – SVT Nyheter

Natotoppmötet i Madrid | SVT Nyheter

I slutanförandet på Natos toppmöte i Madrid överraskade Turkiets president hela mediekåren med att säga att Sverige ingått ett avtal med Turkiet om att lämna ut …

Både Sverige och Finland söker medemskap i Nato och ländernas ansökningar kommer diskuteras under toppmötet i Madrid. SVT rapporterar direkt.

Jukkasjärviborna om EU-toppmötet: “Kul med höga herrar på …

Jukkasjärviborna om EU-toppmötet: “Kul med höga herrar på besök” | SVT Nyheter

12 jan. 2023 — SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att …

EU-kommissionen, regeringen och kungen är i Kiruna och Jukkasjärvi under torsdag och fredag. För Jukkasjärviborna är det hittills polistätheten och avspärrningar som de märker av mest.– Det är rengärde på gång, folk ska hämta renar med släp, säger Siv Kemi som oroar sig för avspärrningarna.

Keywords: toppmötet svt